zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Rodrik ( Filmpjes), German shepherd, 1 year, looking for adoption

ACE: Rodrik
Update 18/11/2023 :
Rodrik kwam bij ons in opvang nadat het bij zijn adoptiegezin niet goed wilde lukken. Hij is echt de liefste grote knuffelbeer die je je kan voorstellen. Hij is heel aanhankelijk en mensgericht, en wil alles samen ontdekken.
Rodrik is natuurlijk ook nog een jonge, grote hond met veel kracht. Over het algemeen wandelt hij heel braaf, maar als hij iets ziet dat hem interesseert, moet je sterk in je schoenen staan om hem tegen te houden.
Aangezien hij ook nog wat puberstreken heeft, is er ook nog nood aan een goede opvoeding, zeker binnen in huis.
Met andere honden is hij braaf en sociaal, maar ook heel speels en lomp. Door zijn grote formaat is hij voor veel honden wel wat overweldingend, zonder dat hij dat zelf heel goed beseft.

Kom gerust eens kennismaken met Rodrik, want hij wordt zeker een topper!

September 2023, Dagboek van Fabienne:

Rodrik kent het allemaal!

Rodrik werd gedumpt, niet omdat hij een stoute hond is, maar omdat hij veel te sterk is. Hij is een grote hond, maar luistert als de beste, en wat een lieverd! Hij kreeg een zeer goede opvoeding mee van zijn vorige baasjes, een Chinese familie die echt dol op hem was, maar ze konden hem niet wandelen. Rodrik wandelt graag maar door zijn enthousiasme kan hij soms een beetje te onstuimig zijn en dan heb je een baasje nodig die hem in de hand heeft, en dat lukte hen dus niet.

Hij loopt hier los met andere honden, en is super sociaal, is lief met elke bezoeker en gehoorzaamt als je hem een order geeft, gewoon een schat van een grote hond! Rodrik is zeer intelligent en alert, een schatje, ook al is het zo een grote loebas. Maar hij heeft dus een sterke baas nodig die hem kan hanteren en wandelen.
https://youtu.be/V8wQLIO3RDQ
https://youtu.be/0YLERZL0URU
https://youtu.be/pYs17H098EQ
Rodrik is een mannetje van ca. 1 jaar en 1 maand oud.

Rodrik is een grote hond (Cross German Shepherd): hij is ca. 68 cm hoog en weegt ca. 35 kg.

Rodrik verblijft momenteel in Belgie

ACE referentie nummer: 21981

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro ( 250 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Rodrik ( Filmpjes)’s details

Gendermale
Age1 year
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsyes, oudere kinderen/ zie tekst
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsno, onbekend/zie tekst
Adoption cost€360.00
Where am I., Belgium
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+32465008330

Make an enquiry