zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Beethoven ( Filmpjes), German shepherd, 5 years, looking for adoption

ACE: Beethoven
Beethoven werd gered uit het dodingstation, nadat hij daar door zijn vorige baasje werd achter gelaten. Hij heeft altijd op een terrein geleefd, zonder al te veel beschutting, noch degelijke verzorging. Hij was graatmager, en zag er niet uit, zijn vacht vuil en vettig van zich te verstoppen onder de rommel op het terrein...

Hij is ondertussen goed bijgekomen, zowel fysiek als mentaal. Beethoven is een flinke, sterke hond, een goed karakter maar hij heeft nog begeleiding nodig. Een consequente baas, die hem de nodige opvoeding kan geven, is voor hem een must, maar hij heeft alles in zich om een trouwe compagnon te worden. Hij is goed met andere honden, maar wil zich wel eens durven bewijzen tegenover dominante types en andere reuen. Gezien zijn grootte en kracht zouden we hem liefst plaatsen in een gezin zonder kinderen, of met oudere kinderen, als hond alleen of met èèn andere hond.
https://youtu.be/X9lKjDnA2ds
https://youtu.be/x4U9d4RZ29s
Beethoven is een mannetje van ca. 5 jaar oud.

Beethoven is een grote hond (Cross Shepherd): hij is ca. 58 cm hoog en weegt ca. 28 kg.

Beethoven verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 19613

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de m eest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro ( 250 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Beethoven ( Filmpjes)’s details

Gendermale
Age5 years
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsyes, oudere kinderen/ zie tekst
Compatible with congeneryes, zie tekst
Compatible with other animalsno, onbekend/zie tekst
Adoption cost€360.00
Where am IMijas, Spain
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+32465008330

Make an enquiry