zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Cala, Rasloos, 4 years, looking for adoption

ACE: Cala
Cala is een prachtig poesje met een enorm lief en aanhankelijk karakter. Ze is een plaatje om te zien. Ze is sociaal met andere katjes, maar kan ook probleemloos als katje alleen gelukkig zijn.

Mooie Cala teste spijtig genoeg positief op ziekte FeLV: Feline Leukemie Virus. FeLV-katjes hebben meer kans op het ontwikkelen van tumoren. Jammer genoeg is het heel moeilijk om de levensverwachting van katjes met FeLV te voorspellen, aangezien dit afhankelijk is van de sterkte van hun immuunsysteem. Bij katten in remissie kan dit enkele jaren zijn, zolang ze geen andere ziektes oplopen. Belangrijk hierbij is dat hun weerstand wordt ondersteund met goede zorgen, voeding en indien nodig medicatie.
Cala wordt enkel als binnenkatje geplaatst en mag niet in contact komen met andere (FeLV-negatieve) katjes om omwille van de mogelijke besmetting naar andere katten en om het risico op andere ziektes en stress te verminderen.

Cala komt dus met een rugzakje, en het zal niet makkelijk zijn om mensen die vinden die hun huis en hart voor haar willen openen. Maar zij is in de eerste plaats gewoon een prachtige, lieve kat die recht heeft op een mooi leven en die haar diamanten mandje dubbel en dik verdient. Kan en wil jij voorbij haar FeLV-positieve status kijken en haar dat mandje bieden?
Cala is een vrouwtje van ca. 4 jaar oud.

Cala is een kleine cat (cross Ragdoll): zij is ca. 20 cm hoog en weegt ca. 2 kg.

Cala verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 20224

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de kat. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDEN- EN KATTENLEVENS DOOR ADOPTIE.
In België werkt de or ganisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een kat bedraagt € 250,00 ( 220 euro voor katten ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de kat vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de vaccinaties voor Leucose, katten- en niesziekte;
* Kittens zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* ontvlooien en ontwormen;
* Europees dierenpaspoort;
* Alle katten zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden en katten (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.
ACE | SHIN levert geen perfecte honden en katten af. Hou er daarom rekening mee dat de dieren door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzak je kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.
Al onze honden en katten verdienen een liefde- en begripvolle thuis.
Hebt u interesse in deze kat of in een van onze andere katten ? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de kat en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Meer info over de adoptieprocedure vindt u op onze website: www.ace-charity.org
Voor meer informatie over 'Cala' gelieve te mailen naar adopties.katten@ace-charity.org'

Cala’s details

Genderfemale
Age4 years
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotno
Is sterilizedyes
Compatible with kidsyes,
Compatible with congeneryes, zie tekst
Compatible with other animalsno, onbekend/zie tekst
Adoption cost€250.00
Where am IMijas, Spain
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+32465008330

Make an enquiry