zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Lila, Europees korthaar, 1 year, looking for adoption

ACE: Lila
Juni 2022, uit het Dagboek van Fabienne:

Lila werd uit de auto gegooid aan de supermarkt.

Maak kennis met Lila, een klein Andalusisch katje. Ze liep al enkele weken aan een plaatselijke supermarkt, waar sommige mensen haar wat te eten brachten, iets waar ze heel dankbaar voor was, en waar ze elke dag op stond te wachten in een verdoken hoekje. Een vrijwilligster van ons merkte haar op en begon rond te vragen waar deze lieverd vandaan kwam, nooit eerder had ze haar hier gezien. Blijkbaar was er op een dag gewoon een auto gestopt om haar te dumpen en nadien weggereden. Onze vrijwilligster twijfelde geen seconde, nam haar op en bracht haar mee naar haar thuis, waar ze nu in opvang is.
Lila is een heel vriendelijk, lief en sociaal meisje en zou volgens de opvangmama perfect in een appartement kunnen leven, want ze is op haar rust gesteld. Haar lievelingseten zijn kleine potjes Gourmet, dezelfde soort die ze kreeg van de mensen aan de supermarkt.

Wie kan Lila haar gouden krabpaal geven? Want na haar harteloze dumping heeft ze hier meer dan recht op! Ze is een pracht van een katje met een pracht van een karakter.
Lila is een vrouwtje van ca. 1 jaar 4 maanden oud.

Lila is een kleine cat (European Shorthair): zij is ca. 20 cm hoog en weegt ca. 2 kg.

Lila verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 20500

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de kat. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDEN- EN KATTENLEVENS DOOR ADOPTIE.
In België werkt de organisatie onder de naam SHIN ( Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een kat bedraagt € 250,00 en omvat:
* de reis van de kat vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de vaccinaties voor Leucose, katten- en niesziekte;
* Kittens zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* ontvlooien en ontwormen;
* Europees dierenpaspoort;
* Alle katten zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden en katten (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.
ACE | SHIN levert geen perfecte honden en katten af. Hou er daarom rekening mee dat de dieren door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u n a adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.
Al onze honden en katten verdienen een liefde- en begripvolle thuis.
Hebt u interesse in deze kat of in een van onze andere katten ? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de kat en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Meer info over de adoptieprocedure vindt u op onze website: www.ace-charity.org
Voor meer informatie over 'Lila' gelieve te mailen naar adopties.katten@ace-charity.org'

Lila’s details

Genderfemale
Age1 year
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotno
Is sterilizedyes
Compatible with kidsyes,
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsno, onbekend
Adoption costEUR 250,00
Where am IMijas, Spain
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+32465008330

Make an enquiry